fbpx

KONTAKT

Spørgsmål eller andet?

Hvis du har spørgsmål til vores kursus, er i tvivl om det er noget for dig eller andet, kan du kontakte os direkte via denne kontaktformular.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål personligt.

Hvis du er i tvivl om noget vedrørende dit eller din babys helbred, anbefaler vi altid, at du kontakter dit fødested, din jordemoder eller din læge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Anne & Maja

Skriv direkte til os her:

9 + 9 =

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan min partner også få adgang til fødselsforberedelse?

Din partner får ikke sit eget login, men må gerne bruge dit login. Vi anbefaler, at I gennemfører kurset sammen, da det er vores erfaring at det giver bedst dialog at tale om emnerne løbende mens I ser dem.

Er der returret, hvis kurset alligevel ikke er noget for mig?

Der er som udgangspunkt ikke returret, når man køber onlinekurser. Vi tilbyder dog en tilfredshedsgarant, hvor du kan få pengene retur i løbet af de første 5 dag efter købet. Garantien bortfalder hvis du har gennemført mere af kurset end første uges materiale.

Kan man stille spørgsmål undervejs?

JA! De fleste har spørgsmål, som de gerne vil have besvaret undervejs. Derfor svarer jordemoder Anne, på de spørgsmål du måtte have til kurset. Det foregår via mail. Hvis du har købt vores premium forløb er der et ugentligt videomøde, hvor du kan sparre med os og de andre kursister. Der er også mulighed for at tilkøbe 1:1 videorådgivning.

Skal jeg installere noget på min computer?

Nej, du får tilsendt en mail med et link og login oplysninger. Så kan du tilgå kurset over alt på mobil, tablet eller via din computer. Du skal bare have adgang til internettet.

Lærer jeg det samme som på hospitalet?

Da tilbuddet varierer fra hospital til hospital, kan vi ikke garantere, at vi dækker præcis det samme som dit hospital. Vores jordemoder Anne har dog undervist i fødselsforberedelse på Rigshospitalet, og har stor erfaring i fødselsforberedelse. Vi underviser helhedsorienteret både i viden om fødslen, forståelse for smerte, mentaltræning samt teknikker til at fremme en let fødsel. Vi har samlet alt, du behøver at vide for at få en magisk og blid fødsel.

Kan man virkelige lærer hele fødselsforberedelsen online?

Ja, det mener vi godt, du kan. Men hvis du ønsker at mødes fysisk med en underviser for fx at lære massage eller vejrtræknings teknikkerne helt i dybden, så kontakt os, så kan vi henvise til en underviser i dit område.

Hvornår starter kurset?

Kurset foregår online, og næste holdstart fremgår af siden her. Hvis du vælger selvstudie, kan du starte, når du er klar!

Du har også mulighed for at kontakte os via mail

Jordemoder Anne er klar til at uddybe på indholdet i kurserne i forhold til graviditet, fødsel og barsel, samt svare på spørgsmål omkring fødselsforberedelse og mentaltræning.

Skriv til Jordemoder Anne på mail@babyoasen.dk

Fødselshjælper Maja er også klar til at svare på spørgsmål omkring forberedelse til fødsel og barsel, samt uddybe hvis du har brug for mere viden omkring at få en professionel fødselshjælper med til din fødsel.

Skriv til Fødselshjælper Maja på mail@babyoasen.dk