fbpx

OM OS

BabyOasen

BabyOasen består af Anne (jordemoder med bred erfaring i forberedelse til forældreskabet og speciale i mentaltræning) og Maja (fødselshjælper med speciale i fødselsforberedelse).

Anne

Jeg havde været med til en af mine venindes fødsel, før jeg selv fødte, som var en helt anderledes og hård oplevelse end min egen blev. Jeg havde også på forhånd hørt fra andre, hvor hårdt det kunne være.

Jeg oplevede, at der for de fleste skulle mere til for at komme igennem det end, hvad du lærer på det gense fødselsforberedelseskursus. Og hvor vigtigt det er med en velforberedt hjælper til at tage hånd om en.

Min egen fødsel var nem, kort og ubesværet. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg havde nogle mentale strategier, som hjalp mig igennem, som andre ikke har eller havde.

Derfor blev jeg nysgerrig på, hvad der gjorde forskellen på, om man fik en drømmefødsel eller om det var en lang sej kamp. Og jeg valgte at blive jordemoder.

Gennem hele mit jordemodervirke har fødselsforberedelsen stået mit hjerte nært, jeg har skrevet speciale om emnet og jeg har valgt at uddanne mig videre for at kunne skabe de bedste betingelser for, at alle kan få en god fødsel.

Alt hvad jeg har lært, har jeg brugt til at guide de fødende, som jeg i mine næsten 20 år som jordemoder, har mødt. Metoderne er derfor velafprøvede og har gang på gang vist, at de vækker dine indre fødekræfter, så du kan få den fødsel, du ønsker.

Maja

Egentlig har jeg en baggrund som forretningsudvikler. Interessen for fødsler kom først da jeg selv skulle
føde.

Min fødsel blev slet ikke som jeg havde drømt om. Jeg havde planlagt en rolig hjemmefødsel i et fødekar
med dejligt varmt vand. Sådan blev det langt fra. Jeg endte med at være i fødsel i 2,5 døgn, da min datter
sad skævt og ikke kunne komme ud. Og trods mit store ønske om en rolig og intim hjemmefødsel, så endte
min datter med at blive født på hospitalet.

Det lyder måske ikke som en drømmefødsel, og det var da bestemt heller ikke sådan, jeg havde forestillet
mig, at den skulle være. Men det var faktisk en rigtig god fødsel. I dag ved jeg, at jeg ikke havde fået en god oplevelse ud af det uden værktøjerne og den mentale forberedelse jeg havde lært inden fødslen.

Efter jeg blev mor, så begyndte jeg at høre rigtig mange historier fra andre kvinder der havde født og rigtig mange af dem havde haft en dårlig oplevelse. Til trods for at deres fødsel på papiret var lettere end min.

Jeg blev meget overrasket over det, jeg hørte fra de forskellige og jeg måtte
finde ud ad, hvad der gjorde forskellen på at man havde en god fødselsoplevelse eller ej.

Jeg uddannede mig som fødselshjælper, og blev hurtig klar over, at de gængse
fødselsforberedelseskurser slet ikke var nok. Jeg blev inspireret til at lave fødselsforberedelse som
skulle være bedre.

Da jeg mødte Anne og hørte om hendes erfaring med at bruge hypnose og andre mentale teknikker, så vidste jeg, at hun var den perfekte partner, til at skabe et kursus med fokus på at styrke den indre fødekraft, og som giver kvinderne ejerskab over deres egen fødsel.

Herunder kan du læse om vores baggrunde…

Anne Juul Wallin

Mor, jordemoder, akupunktør, psykoterapeut og master i hypnose

Anne bor i et 60’er rækkehus med sin mand. Hun har 2 voksne børn, en datter og en søn, som begge er flyttet hjemmefra. Hun har taget flere uddannelser for til fulde at kunne forstå, hvad der skal til for at skabe den ultimative fødselsforberedelse, som kan hjælpe dig. Anne er helt klart mor med stor M og har således ofte sluppet alt, hvad hun har i hænderne for at hjælpe sine børn eller andre, der har brug for hjælp. Det er også hendes moderhjerte, der har drevet hende til at blive jordemoder og en del af BabyOasen. Annes drøm er, at alle er fødeklar og formår at bruge deres magiske fødekræfter, når de skal føde og være forældre og dermed får en fantastisk og enestående fødsel og start på forældreskabet.

Ann Maja Mahoney

Mor, iværksætter, underviser og fødselshjælper

Maja bor i et lille rækkehus med sin mand og deres lille datter. Hun har en passion for at effektivisere og gøre ting bedre. Derfor tog hun initiativ til at starte BabyOasen, da hun oplevede, at de fleste gravide manglede viden og konkrete værktøjer til at få en vidunderlig og enestående fødsel. Hun har selv testet de metoder, som BabyOasen underviser i. Maja er desuden også mor med stort M, der går op i, at det at få en baby er en exceptionel livsbegivenhed. Hun har et meget stort hjerte for fødselsforberedelse (som du måske har gættet) og går op i at levere det bedste.

Rosa

Mor til en

Anne er super til at formidle

Anne er super god til at formidle sin viden, så det er let at forstå og bruger god tid til at besvare ens spørgsmål. 

Mira

Mor til en

Maja er hjælpsom og varm

Maja har gennem hele forløbet været hjælpsom og varm, vi har følt os meget trygge.

Bag om kameraet

Se med her, hvis du vil se, hvordan det gik til, da vi lavede vores første videoer. Al begyndelse er svær. Lyset drillede, lyden drillede, opstillingen drillede – ja selv håret drillede. Og så kan det være ret svært at huske, hvad det nu lige er, der skal siges. Men til sidst lykkedes det, og vi havde det heldigvis rigtig sjovt undervejs. Vi glæder os til at vise resultatet af vores anstrengelser i kurset Magiske Fødekræfter.

Her kan du også se, hvordan det ser ud før vi skal til at filme vores vidoer…

Lær os at kende gennem fotos fra vores liv