fbpx

Medlemskab af BabyOasen

Din genvej til graviditet med velvære, powerfødsel og ubekymret forældreskab

Når du bliver medlem, får du adgang til onlinekurser, e-bøger, hypnoselydfiler, skabeloner, sparring med jordemoder og meget andet…

Du  får adgang til alt det, du skal bruge for at få en nem graviditet fyldt med velvære for dig og din baby. 

I fødselsforberedelseskurset guider vi dig til at sætte dine indre fødekræfter fri og få den blide og magiske fødsel, du drømmer om. 

Du får samtidig adgang til viden, der støtter dig i at lykkes med amning, og få en ubekymret start på forældreskabet.

Forkæl både dig selv og din baby. Forbered dig sammen med os, nemt og bekvemt hjemme på din sofa sammen med din partner. Start allerede i dag.

Dine undervisere 

Vi hedder Anne og Maja og er kvinderne bag BabyOasen. Anne er jordemoder og Maja fødselshjælper.

Vi er begge mødre og er kommet godt igennem vores graviditer og fødslerne af vores børn. Det har vi lært en masse af.

Vi brænder for at alle skal have en enestående, smuk og vidunderlig graviditet, fødsel og barsel. 

Derfor har vi skabt BabyOasen fyldt med velvære for din baby og dig selv, hvor du kan dyrke din egen indre personlig rejse mod moderskabet og styrke dine fantastiske fødekræfter. Vi er med dig hele vejen.

Anne & Maja

Rosa

Mor til en

Anne er super formidler

Anne er super god til at formidle sin viden, så det er let at forstå og bruger god tid på at forklare.

Mira

Mor til en

Maja er hjælpsom og varm

Maja har været meget hjælpsom og varm… Vi har følt os meget trygge.

Medlemsskab af BabyOasen er for dig, der ønsker at nyde din graviditet, yde omsorg for dig selv og din baby, tage ejerskab over din krop og fødsel, dyrke rejsen mod moderskabet, og stå stærkt i din indre fødekraft…

Hvad får du ud af medlemskabet?

Sig goddag til…

 

 • En vidunderlig, smuk graviditet med mere overskud
 • Mere omsorg for dig selv og din baby
 • Engageret jordemoder og fødselshjælper som er med dig hele vejen
 • En enestående og magisk fødsel, hvor du er i fuld kontakt med dine indre fødekræfter
 • En fødsel hvor du har forskellige strategier, der kan hjælpe dig gennem ve-arbejdet
 • Følelsen af at være i kontrol og i stand til at bevare roen hele vejen igennem
 • En blid og behagelig fødselsoplevelse for dig og din baby
 • En partner, som er klædt ordentlig på til at være din omsorgsfulde og nærværende fødemakker
 • En ubekymret og selvsikker start på forældrerollen

Sig farvel til…

 

 • En følelse af at stå alene med din graviditet og eventuelle bekymringer
 • Unødige graviditetsgener
 • En fødsel som er unødig lang og kompliceret
 • En fødsel som er unødvendig hård for din baby
 • En baby som er mere urolig, grædende eller har kolik efter en hård fødsel
 • At få en fødsel i uudholdelig smerte
 • At du mister kontrollen og bliver overmandet af veerne
 • En følelse af at skulle klare det hele selv
 • En følelse af tvivl og usikkerhed i forældrerollen

Vil du også med i vores hjertevarme fælleskab?

Fødselsforberedelse til smertefri og uforglemmelig fødsel

Bliv medlem af BabyOasen, hvor vi mødes på månedlige videomøder i et hjertevarmt fællesskab. Her har du mulighed for at dele dine tanker og sparre med de andre kursister på holdet, samt få råd fra Anne & Maja. Som medlem har du også mulighed for at stille spørgsmål i vores chattid eller på mail.

Hør hvad vores kunder siger…

Lotus

Mor til en

Det var en rigtig god livline… jeg blev rigtig godt forberedt

Jeg tog kurset Magiske fødekræfter hos Babyoasen fordi jeg gerne ville føle mig mere forberedt på hele fødselsforløbet. Og det må man sige at jeg blev…altså forberedt.

Læs hele Lotus oplevelse her

Der er utrolig mange gode fifs og viden om de forskellige faser og ting man kan blive afklaret omkring. Derfor var jeg også afslappet da jeg nåede til fødslen og det ikke helt gik som jeg ønskede. Men jeg fulgte med det der var og stolede meget mere på sygehusvæsnet fordi jeg indtog rummet og gjorde det til mit eget og havde meget mere baggrundsviden om hvad jeg blev tilbudt og skulle igennem. Så det gjorde mig meget mere tryg at gennemgå forløbet med Anne og Maja, også fordi jeg kunne stille spørgsmål i vores videokald og dele lidt om min egen udvikling under graviditeten. Det var en rigtig god livline at have som jeg kan anbefale meget. Så tak for et godt kursus.

Cecilie

Mor til en

Jeg var 100% i kontrol

Først var jeg lidt skeptisk ved at købe, er det nu virkelig nødvendigt? Er det ikke nok med de tre gange jeg får gratis på sygehuset? Får jeg det overhovedet gennemført? Selv efter jeg havde besluttet mig for at købe kurset, var jeg i tvivl…

Men da jeg var førstegangs gravid, og de tilbød mere end bare et online kursus, var jeg helt på! De tilbyder et fællesskab man kan være en del af, lige så længe man har behov for. Og man kan stille alle de spørgsmål, man har behov for. Det har givet mig utrolig meget i forhold til ikke at føle sig alene.

Læs hele Cecilies oplevelse her

Jeg vidste absolut intet om at skulle føde, ikke andet end det jeg havde set på tv. Hvilket var hovedsaligt derfor jeg valgte kurset, fordi de forsikrede mig om, at jeg ville lære, hvordan en rigtig fødsel foregår, og hvad der skal til for at få en fantastisk fødsel, hvor jeg var i kontrol…

Det var nok det allermest fantastiske ved kurset. Det gav mig en stor ro. Jeg havde et rigtig langt fødselsforløb, jeg havde kraftige veer og vestorm i 3 dage.

Alligevel allerede nu glæder jeg mig til at føde igen. Det var hårdt ja, men det var overskueligt.

Jeg skulle ikke tage stilling til, hvilket smertelindring jeg skulle have, for det var allerede besluttet. Jeg skulle ikke bekymre mig om noget, for jeg vidste, hvad der skulle ske. Jeg vidste, hvad jordemor snakkede om, når hun nævnte de forskellige faser jeg var i, det samme gjorde min mand. Jeg følte 100% i kontrol på trods af store smerter.

Kurset har helt præcist givet mig ro, på grund af den givende viden om hvordan en fødsel foregår helt præcist, og kontrol, ved at give mig redskaber og viden der hjalp mig til at kunne træffe nogle valg inden fødslen samt viden til at kunne tage kontrol over sig selv og tryghed, ved at tilbyde online møder med andre der tager det samme kursus og mulighed for at få vendt det man har oppe i hovedet omkring fødslen.

Jeg kan og har helt bestemt anbefalet kurset til andre førstegangsfødende, samt til gravide, der er bekymrede og usikre for fødslen.

Sofia

Mor til to

Game-changer!

På trods af et godt kursus første gang, følte jeg mig langt fra klædt på, da jeg blev gravid for anden gang. Jeg valgte derfor at prøve BabyOasens kursus, da jeg ventede mit andet barn. Det var en game-changer!

Jeg fik konkrete teknikker og øvelser, der hjalp mig. Det er nogle øvelser, jeg har taget med mig, og som jeg også kan bruge i andre sammenhænge efterfølgende.

Læs hele Sofias oplevelse her

Jeg kunne rigtig godt lide friheden i at kurset var online – det kan jo være svært at komme ud af døren en fast aften om ugen, når man har små børn. Det var dejligt at kunne sætte sig, og gøre det, når jeg havde tid og overskud. Det kræver selvfølgelig lidt selvdisciplin, men på intet tidspunkt følte jeg mig “overladt til mig selv”, da vi blev fulgt tæt, og vi fik snakket om, hvad jeg fandt let, hvad der var svært, og hvad jeg kunne gøre anderledes.

Så alt i alt – et rigtig godt online kursus, som giver frihed til at gøre det i eget tempo, men med nærhed og støtte hele vejen.

Camilla

Mor til en

Jeg havde en mentalitet, som sagde “bring it on”

Alt ved kurset var fantastisk, da jeg var mentalt forberedt på ALT! Fødsler går ik altid som man planlægger i hovedet men at vide alt bagom pga kurset gjorde at jeg havde en mentalitet der sagde “bring it on”

Læs hele Camillas oplevelse her

Jeg havde det super fedt ved, at det var online, så jeg kunne gøre det, når jeg havde energi til det. Hvis man har en graviditet som jeg havde, kunne jeg ikke vide mig sikker på om kurser hvor man fysisk skulle møde op var det rette for mig. 

Jeg er meget kontrol freak (som mange kvinder nu er) og havde det virkelig stramt over, at jeg ikke vidste hvad som ventede mig. Alt var jo nyt og ville være det når fødslen meldte sig så hvordan jeg skulle tackle det hele var udfordrende… Jeg drømte om en rolig, afslappet og enestående fødsel, hvor jeg kunne være med hele vejen og føle mig i kontrol.

Den ene ting som jeg gik meget op i var varme fødder, som jeg havde lært var vigtigt på kurset, så jeg havde sutsko på under HELE fødslen (ja det lyder tosset men er genialt) 

Kurset har klædt mig på til en fødsel i ALLE afskygninger, hvilket gjorde at jeg følte, jeg havde kontrol over MIN egen fødsel. 

Kurset har givet ro i mit sind. Jeg har hørt på så mange sige “av det gør SÅ ONDT at føde”, og det skaber lidt en frygt i en men piger det gør ikke ondt at føde. Overhovedet!!!

Jeg vil anbefale kurset til ALLE, da Maja og Anne gennemgår alle aspekter i en fødsel.

Rosa

Mor til en

Jeg havde en power-fødsel

Den ene ting i kurset, som var allermest fantastisk, var fødselshypnosen, som jeg brugte under min fødsel. Den fik mig tilbage i kroppen, da jeg var på vej ned af panikkens vej og veerne var hårdere, et tidspunkt hvor det var rigtig fristende at “give op” og bande af det hele. Jeg mindes den søde studerende være forundret også og jeg følte bare en enorm selvtillid over at genvinde kontrollen. Det ramte bare plet!

Læs hele Rosas oplevelse her

Inden jeg valgte denne fødselsforberedelse, havde jeg ikke de store tanker ang. fødsel. At få en fantastisk og skånsom fødsel – det drømte jeg om!

 

Jeg blev efterhånden mere opmærksom, da jeg var halvvejs og en mave begyndte at kunne mærkes hver dag – Jeg blev bevidst omkring, at jeg havde et stort ønske om at føde vaginalt og undgå kejsersnit, for det skræmte mig.

 

Det kurset har givet mig helt generelt, som gjorde en forskel for mig, var at jeg fik god viden om fødselsforløbet, så jeg følte mig godt rustet. Jeg blev afklaret og i ugerne op til, var jeg på intet tidspunkt ‘bange’ for fødslen. Jeg følte mig i trygge hænder (hos dem) og glædede mig. Fødslen af vores datter gik som jeg havde drømt om, jeg følte mig så klar og sej og jeg kunne bruge de meditationer/øvelser vi havde øvet.

 

Mit selvværd er vokset 500 gange siden jeg blev mor, bl.a. fordi jeg havde en power-fødsel. ❤️

Jeg ville anbefale kurset til alle, ud fra min egen fødsels-oplevelse.

Mira

Mor til en

Drømmefødsel

Jeg endte med en drømmefødsel, hvor vi op til flere gange benyttede os af flere ting vi havde lært gennem kurset, og min kæreste kunne hjælpe mig med at minde mig om det, da han havde været med til at gennemgå det hjemme på sofaen.

Læs hele Miras oplevelse her

Kurset var både med til at forberede os konkret til fødslen ved at svare på mange spørgsmål vi havde omkring den forestående fødsel samt træne teknikker, som vi havde stor glæde af til fødslen!

Jeg fik konkrete teknikker og øvelser, der hjalp mig. Det er nogle øvelser, jeg har taget med mig, og som jeg også kan bruge i andre sammenhænge efterfølgende.

Vi har følt os meget trygge.

Det får du med i medlemskabet af BabyOasen

E-bog og videoer som indeholder tips og råd til lindring af graviditetsgener

Hypnose lydfiler til lindring af gener og øge velværet i graviditeten

Små videoer fordelt over 4 moduler med hver sit emne til forberedelse til fødslen

Fødselshypnose – Den magiske ingrediens, som kan gøre hele forskellen

Fokus på at styrke makkerskabet med din fødepartner, så du får den støtte, du har brug for under fødslen

Flere forskellige øvelser og værktøjer, så du kan vælge det, der passer bedst til dig i fødslen

Føde- /arbejdsbog og skabeloner til fx pakkeliste og ønskeliste lige til at udfylde og printe

Medlemmer får deres eget fællesskab i en lukket gruppe, hvor I kan sparre med hinanden og os

E-bøger med råd og vejledning om amningen, det nyfødte barn, den første tid med baby og forandringerne i parforholdet på vej mod forældreskabet

Amme hypnose lydfil – hjælper dig til at slappe af og få succes med amningen.

Stå stærkt i moderrollen – hypnose lydfil, som hjælper dig til at stole på dine fornemmelser og instinkter omkring din baby

Begge kan bruge både på forhånd og efter fødslen

Månedelig videomøde  – hvor vi mødes i et varmt fælleskab, hvor vi støtter og sparrer med hinanden

Mulighed for at stille spørgsmål om kurset og andet på chat og på mail

Hypnose indgår i medlemskabet, men hvad er hypnose…?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder sig 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig. Man kalder det også for trance.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her

I modsætning til showhypnose, så har du hele tiden kontrollen i terapi eller under lydfils hypnose. Du bestemmer selv, hvor meget du vil give dig hen.

Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre skal træne og vil kunne gå dybere og dybere for hver gang. Og dermed få mere og mere ud af hypnosen.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Derfor er træningen vigtig, i det du går dybere og dybere for hver gang og bliver mere og mere afslappet. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af trancen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Hvad indgår i medlemskabet?

Medlem af BabyOasen

Få det hele med – medlemskabet inkluderer blandt andet:

 

Graviditetspakken

Lindre dine graviditetsgener

 E-bog som indeholder tips og råd om langt de fleste graviditetsgener

6 videoer om de allermeste almindelige gener

 Råd og tips til hvordan du kan afhjælpe kvalme, manglende energi, bækkensmerter, iskiassmerter og hovedpine

Hypnose lydfiler til forskellige graviditetsgener

 Healing af gener – Gør dig i stand til at smertelindre dig selv mentalt og hjælper dig til at fjerne gener

 Kvalme – Giver dig mulighed for at slippe af med kvalmen

 Sov godt – Ændre dårlige søvnmønstre, så du kan sove godt, hvis graviditeten gør det svært

✓  Velvære for dig og din baby – Kom ned i gear efter en lang dag, styrk tilknytningen til din baby og øg samtidig dine chancer for en naturlig fødsel

Læs mere om Graviditetspakken her

Magiske fødekræfter

Magiske fødekræfter – fødselsforberedelseskursus

Fire moduler online fødselsforberedelse

 Modul 1 – Den magiske fødsel
✓ Modul 2 – De mentale fødekræfter
 Modul 3 – Det magiske makkerpar
 Modul 4 – De fysiske fødekræfter

Andre redskaber til en magisk fødsel som indgår

✓ Forebyg bristninger video
Fødselshypnose lydfil
Fødselshypnose guide til dig og din partner
Vejrtrækningsøvelser
 Føde- /arbejdsbog og skabeloner
 Sparring og svar på spørgsmål via chat & mail
 Månedlige videomøder i gruppen
 Lukket Facebook gruppe for medlemmer

Læs mere om Fødselsforberedelseskurset Magiske Fødekræfter her

Den gode start på forældreskabet

E-bøger som hjælper til at gøre dig klar til forældreskabet

✓ Tryg ammestart e-bog
✓ Første tid med baby e-bog
Klar til forældreskabet e-bog

Hypnose lydfil – Succes med amning

Øg dine chancer for en vellykket amning allerede inden du føder, giver dig ro og tro på dig selv, hjælper til at mælken flyder frit og få amning til at fungerer, selv når det er gået lidt skævt

Hypnose lydfil – Stå stærkt i moderrollen

Øger din selvtillid, styrker din selvfølelse og tro på dig selv, giver dig styrken til at sige fra overfor andres indblanding og velmenende råd, samt styrker din moderfølelse og fornemmelsen for din og babyens unikke forbindelse

DIN INVESTERING I EN FANTASTISK GRAVIDITET, FØDSEL OG BARSEL

747,- for 6 mdr.

50 % intro rabat ved køb af 6 mdr. samlet

249,- pr. md.

Gratis prøveperiode og løbende opsigelse

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan min partner også få adgang til fødselsforberedelse?

Din partner får ikke sit eget login, men må gerne bruge dit login. Vi anbefaler, at I gennemfører kurset sammen, da det er vores erfaring at det giver bedst dialog at tale om emnerne løbende mens I ser dem.

Er der fortrydelsesret, hvis kurset alligevel ikke er noget for mig?

Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret. Vi tilbyder dog en prøveperiode på 5 dage, som du kan tilvælge på købssiden.

Kan man stille spørgsmål undervejs?

JA! De fleste har spørgsmål, som de gerne vil have besvaret undervejs. Derfor svarer jordemoder Anne, på de spørgsmål du måtte have til kurset. Det foregår via mail eller ved medlemskab via chat. Hvis du har købt vores medlemskab er der også månedlige videomøder, hvor du har sparre med os og de andre kursister. Der er også mulighed for at tilkøbe 1:1 videorådgivning.

Skal jeg installere noget på min computer?

Nej, du får tilsendt en mail med et link og login oplysninger. Så kan du tilgå alt vores materiale over alt på mobil, tablet eller via din computer. Du skal bare have adgang til internettet.

Lærer jeg det samme som på hospitalet?

Da tilbuddet varierer fra hospital til hospital, kan vi ikke garantere, at vi dækker præcis det samme som dit hospital. Vores jordemoder Anne har dog undervist i fødselsforberedelse på Rigshospitalet, og har stor erfaring i fødselsforberedelse. Vi underviser helhedsorienteret både i viden om fødslen, forståelse for smerte, mentaltræning samt teknikker til at fremme en let fødsel. Vi har samlet alt, du behøver at vide for at få en magisk og blid fødsel. Derudover får du adgang til alt det, der kan medvirke til at gøre din graviditet nem og ubesværet, samt viden der støtter dig i at lykkes med amning og få en ubekymret start på forældreskabet.

Kan man virkelige lærer hele fødselsforberedelsen online?

Ja, det mener vi godt, du kan. Men hvis du ønsker at mødes fysisk med en underviser for fx at lære massage eller vejrtræknings teknikkerne helt i dybden, så kontakt os, så kan vi henvise til en underviser i dit område.

Hvornår starter kurset?

Medlemskabet og kurset foregår online, og kan du starte, når som helst du er klar!