fbpx

KUNDERNE SIGER

Her er hvad nogle vores kunder siger …

Lotus

Mor til en

Det var en rigtig god livline… jeg blev rigtig godt forberedt

Jeg tog kurset Magiske fødekræfter hos Babyoasen fordi jeg gerne ville føle mig mere forberedt på hele fødselsforløbet. Og det må man sige at jeg blev…altså forberedt.

Læs hele Lotus oplevelse her

Der er utrolig mange gode fifs og viden om de forskellige faser og ting man kan blive afklaret omkring. Derfor var jeg også afslappet da jeg nåede til fødslen og det ikke helt gik som jeg ønskede. Men jeg fulgte med det der var og stolede meget mere på sygehusvæsnet fordi jeg indtog rummet og gjorde det til mit eget og havde meget mere baggrundsviden om hvad jeg blev tilbudt og skulle igennem. Så det gjorde mig meget mere tryg at gennemgå forløbet med Anne og Maja, også fordi jeg kunne stille spørgsmål i vores videokald og dele lidt om min egen udvikling under graviditeten. Det var en rigtig god livline at have som jeg kan anbefale meget. Så tak for et godt kursus.

Sofia

Mor til to

Game-changer!

På trods af et godt kursus første gang, følte jeg mig langt fra klædt på, da jeg blev gravid for anden gang. Jeg valgte derfor at prøve BabyOasens kursus, da jeg ventede mit andet barn. Det var en game-changer!

Jeg fik konkrete teknikker og øvelser, der hjalp mig. Det er nogle øvelser, jeg har taget med mig, og som jeg også kan bruge i andre sammenhænge efterfølgende.

Læs hele Sofias oplevelse af kurset her

Jeg kunne rigtig godt lide friheden i at kurset var online – det kan jo være svært at komme ud af døren en fast aften om ugen, når man har små børn. Det var dejligt at kunne sætte sig, og gøre det, når jeg havde tid og overskud. Det kræver selvfølgelig lidt selvdisciplin, men på intet tidspunkt følte jeg mig “overladt til mig selv”, da vi blev fulgt tæt, og vi fik snakket om, hvad jeg fandt let, hvad der var svært, og hvad jeg kunne gøre anderledes.

Så alt i alt – et rigtig godt online kursus, som giver frihed til at gøre det i eget tempo, men med nærhed og støtte hele vejen.

Camilla

Mor til en

Jeg havde en mentalitet, som sagde “bring it on”

Alt ved kurset var fantastisk, da jeg var mentalt forberedt på ALT! Fødsler går ik altid som man planlægger i hovedet men at vide alt bagom pga kurset gjorde at jeg havde en mentalitet der sagde “bring it on”

Læs hele Camillas oplevelse af kurset her

Jeg havde det super fedt ved, at det var online, så jeg kunne gøre det, når jeg havde energi til det. Hvis man har en graviditet som jeg havde, kunne jeg ikke vide mig sikker på om kurser hvor man fysisk skulle møde op var det rette for mig. 

Jeg er meget kontrol freak (som mange kvinder nu er) og havde det virkelig stramt over, at jeg ikke vidste hvad som ventede mig. Alt var jo nyt og ville være det når fødslen meldte sig så hvordan jeg skulle tackle det hele var udfordrende… Jeg drømte om en rolig, afslappet og enestående fødsel, hvor jeg kunne være med hele vejen og føle mig i kontrol.

Den ene ting som jeg gik meget op i var varme fødder, som jeg havde lært var vigtigt på kurset, så jeg havde sutsko på under HELE fødslen (ja det lyder tosset men er genialt) 

Kurset har klædt mig på til en fødsel i ALLE afskygninger, hvilket gjorde at jeg følte, jeg havde kontrol over MIN egen fødsel. 

Kurset har givet ro i mit sind. Jeg har hørt på så mange sige “av det gør SÅ ONDT at føde”, og det skaber lidt en frygt i en men piger det gør ikke ondt at føde. Overhovedet!!!

Jeg vil anbefale kurset til ALLE, da Maja og Anne gennemgår alle aspekter i en fødsel.

Cecilie

Mor til en

Jeg var 100% i kontrol

Først var jeg lidt skeptisk ved at købe kurset, er det nu virkelig nødvendigt? Er det ikke nok med de tre gange jeg får gratis på sygehuset? Får jeg det overhovedet gennemført? Selv efter jeg havde besluttet mig for at købe kurset, var jeg i tvivl…

Men da jeg var førstegangs gravid, og de tilbød mere end bare et online kursus, var jeg helt på! De tilbyder et fællesskab man kan være en del af, lige så længe man har behov for. Og man kan stille alle de spørgsmål, man har behov for. Det har givet mig utrolig meget i forhold til ikke at føle sig alene.

Læs hele Cecilies oplevelse af kurset her

Jeg vidste absolut intet om at skulle føde, ikke andet end det jeg havde set på tv. Hvilket var hovedsaligt derfor jeg valgte kurset, fordi de forsikrede mig om, at jeg ville lære, hvordan en rigtig fødsel foregår, og hvad der skal til for at få en fantastisk fødsel, hvor jeg var i kontrol…

Det var nok det allermest fantastiske ved kurset. Det gav mig en stor ro. Jeg havde et rigtig langt fødselsforløb, jeg havde kraftige veer og vestorm i 3 dage.

Alligevel allerede nu glæder jeg mig til at føde igen. Det var hårdt ja, men det var overskueligt.

Jeg skulle ikke tage stilling til, hvilket smertelindring jeg skulle have, for det var allerede besluttet. Jeg skulle ikke bekymre mig om noget, for jeg vidste, hvad der skulle ske. Jeg vidste, hvad jordemor snakkede om, når hun nævnte de forskellige faser jeg var i, det samme gjorde min mand. Jeg følte 100% i kontrol på trods af store smerter.

Kurset har helt præcist givet mig ro, på grund af den givende viden om hvordan en fødsel foregår helt præcist, og kontrol, ved at give mig redskaber og viden der hjalp mig til at kunne træffe nogle valg inden fødslen samt viden til at kunne tage kontrol over sig selv og tryghed, ved at tilbyde online møder med andre der tager det samme kursus og mulighed for at få vendt det man har oppe i hovedet omkring fødslen.

Jeg kan og har helt bestemt anbefalet kurset til andre førstegangsfødende, samt til gravide, der er bekymrede og usikre for fødslen.

Rosa

Mor til en

Jeg havde en power-fødsel

Den ene ting i kurset, som var allermest fantastisk, var fødselshypnosen, som jeg brugte under min fødsel. Den fik mig tilbage i kroppen, da jeg var på vej ned af panikkens vej og veerne var hårdere, et tidspunkt hvor det var rigtig fristende at “give op” og bande af det hele. Jeg mindes den søde studerende være forundret også og jeg følte bare en enorm selvtillid over at genvinde kontrollen. Det ramte bare plet!

Læs hele Rosas oplevelse af kurset her

Inden jeg valgte denne fødselsforberedelse, havde jeg ikke de store tanker ang. fødsel. At få en fantastisk og skånsom fødsel – det drømte jeg om!

 

Jeg blev efterhånden mere opmærksom, da jeg var halvvejs og en mave begyndte at kunne mærkes hver dag – Jeg blev bevidst omkring, at jeg havde et stort ønske om at føde vaginalt og undgå kejsersnit, for det skræmte mig.

 

Det kurset har givet mig helt generelt, som gjorde en forskel for mig, var at jeg fik god viden om fødselsforløbet, så jeg følte mig godt rustet. Jeg blev afklaret og i ugerne op til, var jeg på intet tidspunkt ‘bange’ for fødslen. Jeg følte mig i trygge hænder (hos dem) og glædede mig. Fødslen af vores datter gik som jeg havde drømt om, jeg følte mig så klar og sej og jeg kunne bruge de meditationer/øvelser vi havde øvet.

 

Mit selvværd er vokset 500 gange siden jeg blev mor, bl.a. fordi jeg havde en power-fødsel. ❤️

Jeg ville anbefale kurset til alle, ud fra min egen fødsels-oplevelse.

Mira

Mor til en

Drømmefødsel

Jeg endte med en drømmefødsel, hvor vi op til flere gange benyttede os af flere ting vi havde lært gennem kurset, og min kæreste kunne hjælpe mig med at minde mig om det, da han havde været med til at gennemgå det hjemme på sofaen.

Læs hele Miras oplevelse af kurset her

Kurset var både med til at forberede os konkret til fødslen ved at svare på mange spørgsmål vi havde omkring den forestående fødsel samt træne teknikker, som vi havde stor glæde af til fødslen!

Jeg fik konkrete teknikker og øvelser, der hjalp mig. Det er nogle øvelser, jeg har taget med mig, og som jeg også kan bruge i andre sammenhænge efterfølgende.

Vi har følt os meget trygge.

Susanne

Mor til to

Jeg nåede at lytte til hypnosen en gang, så fødte jeg…

Jeg har gennem min graviditet været hårdt plaget af både kvalme og svær bækkenløsning de sidste 3 måneder af min graviditet.
Jeg var derfor godt spændt op i kroppen pga af de daglige smerter jeg oplevede, og kunne næsten ikke overskue at skulle føde…

Læs hele Susannes oplevelse her

Jeg trængte derfor virkelig at få spændt af i kroppen, så jeg kunne “give slip” og være klar til at gå i fødslen.
Jeg nåede at lytte til hypnose lydfilen (Giv slip og fød!) en enkel gang. Jeg blev så afslappet at jeg faldt i søvn, og jeg kunne virkelig mærke hvordan min krop slap alle spændinger.
4 timer efter kom de første veer:) og på få timer var vores datter født.
Jeg kan varmt anbefale denne form for afspænding! Nød hvert et minut af Anne’s beroligende stemme.

Kristine

Mor til to (venter nummer tre)

Nærvær til mig selv og min baby (og fornyet tro på mig selv)

Det har været så skønt og befriende en oplevelse at lytte til jeres hypnose.
Den bringer virkelig noget nærvær til en selv og den lille baby i maven.
Den gør at jeg husker at prioritere mig selv og virkelig får tjekket ind med mig selv og finder noget ro.

Læs hele Kristines oplevelse med hypnosen her

Jeg har i den ene af mine tidligere graviditeter haft et fantastisk forløb med fødselsforberedelse og følte denne gang, at jeg har nedprioriteret mig selv og den forestående fødsel. Herfor vidste jeg hvad mindfulness/hypnose kan udrette og jeg har fuldt ud fået indfriet mine forventninger.
Jeg har fundet en fornyet tro på mig selv igen og fået en gennemsyrende ro omkring tanker/følelser vedr. fødsel.

Nina

Mor til to

Jeg fik ro og en bedre start på amningen denne gang…

Jeg valgte at prøve ammehypnosen anden gang, jeg blev mor, fordi jeg med mit første barn havde oplevet, hvor stressende de første dage efter fødslen (især) kan være, fordi man venter på at mælken skal løbe til og derfor kan der opstå mange tanker om man nu gør det rigtigt, lægger baby til ofte nok osv.

Læs hele Ninas oplevelse her
Ligesom med mit første barn, gik der fire dage, før mælken løb til og i de dage lyttede jeg til ammehypnosen et par gange. Det lyder ikke af så meget, men det var nok til at jeg fik ro på og havde en følelse af at det hele nok skulle gå, at mælken ville løbe til og at alt var som det skulle være. Så det gav en kæmpe ro og en meget bedre start på ammeforløbet end jeg havde med mit første barn.
Efter mælken var løbet til, lyttede jeg også til hypnosen et par gange, fordi jeg de første par uger sloges med sår på begge brystvorter hvilket gør virkelig ondt. Her følte jeg igen at ammehypnosen hjalp mig til at få ro på og en tro på at sårene ville forsvinde og at amningen nok skulle blive lettere. Så den udfordring der opstod, blev gjort langt lettere for mig, ved at lytte til ammehypnosen.
Overordnet set gav ammehypnosen mig ro og tillid i hele processen på en anden måde end jeg havde under mit første ammeforløb og jeg kan helt klart anbefale det – både til første og andengangs ammende.

Vil du også forberede dig sammen med os?

Er du blevet nysgerrig på vores kurser?

Gratis - foto af os bag BabyOasen

Anne & Maja

Vil du følge din og babyens udvikling uge for uge?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og du vil hver uge modtage en mail ud fra din terminsdato, som fortæller dig, hvad du kan forvente på lige dette stadie af din graviditet og hvor langt din baby nu er i sin udvikling.

Du vil hele tiden kunne følge med i hvad der sker der inde i maven med babyen og hvilke forandringer du kommer igennem. Du vil også modtage gode råd og vejledning til at få en omsorgsfuld graviditet for dig og din baby. Desuden vil du modtage information og tilbud, som er relevante i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke i bunden af en af vores mails. Læs mere om vores privatlivspolitik her.
.

Din terminsdato:


Kender du ikke din termin? Beregn den her...

Kom med i fælleskabet med andre gravide og mødre…

Mere end 1,7 tusinde fantastiske og hjertevarme medlemmer

Velkommen i det hyggelige fællesskab, hvor du kan fordybe dig i din graviditet og barsel.

Ofte kan graviditeten og moderskabet føles overvældende og ensomt, og bliver ikke værdsat nok af vores moderne samfund som det burde.

Det vil vi gerne lave om på, derfor har vi lavet denne gruppe og er glade for at kunne byde dig indenfor i vores hjertevarme fællesskab. Her fejrer vi graviditeten, fødekræfterne og moderskabet.

Gruppen er propfyldt med skønne kvinder, som gerne vil dele af deres erfaring, fejre dine glæder sammen med dig, og trøste dig i de svære tider.

Udover at vi ind i mellem deler viden og holder foredrag, så er det også et rart fællesskab, hvor du kan få sparring fra os og de andre (kommende) forældre i gruppen.

Så har du et spørgsmål eller bare noget, du gerne vil fortælle os andre, så er du altid hjertens velkommen til at lave et opslag i gruppen.

Vi glæder os til at lære dig at kende.

Gør noget godt for dig selv og din baby – kom med i gruppen…