fbpx

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser

KONTAKTINFO

Produkter, kurser og ydelser udbydes af:

BabyOasen ApS
c/o Anne Juul Wallin
Borrelyngen 8
2770 Kastrup
Cvr: 39918544
Kontakt os på mail@babyoasen.dk.

 

BETALING

Betaling kan ske med VISA, American Express, JCB, Discover, Diners og Mastercard.
Du modtager kort efter betaling en faktura på e-mail til den opgivne e-mailadresse.
Vi gemmer aldrig dine kortoplysninger

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

 

LEVERING

Produkterne bliver leveret digitalt.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

TILGANG TIL PRODUKTER

Onlinekurser er kun tilgængelige online, og kræver derfor internetforbindelse ved brugen. Udvalgte dokumenter kan downloades, men størstedelen af materialet er kun tilgængelig online.

Du har adgang til det online materiale i følgende tidsrum:

Magiske Fødekræfter –  i op 3 uger efter terminsdato.
Fødselshypnose pakken – i op til 3 uger efter terminsdato. 
Andre enkelt købte hypnoser – i op til 3 uger efter termin.
Medlemskabet så længe den betalte periode løber.

FORTRYDELSESRET

Vores produkter er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Ved udvalgte produkter ydes en gratis prøveperiode. Det vil tydeligt fremgå, hvis du vælger et produkt med en gratis prøveperiode.

Ved køb af et medlemskab uden prøveperiode fraskriver du dig din fortrydelsesret, da varen bliver leveret omgående.
Ved oprettelse tegner du et abonnement, hvorpå der hæves den pålydende medlemspris pr. måned. Dette sker, i hele medlemsperioden, på samme dato som for oprettelsen og vil fortsætte indtil medlemsskabet opsiges.

Ved køb af enkelte ydelser hos BabyOasen.dk bliver du ikke oprettet som et medlem, men bliver i stedet faktureret et engangsbeløb, med mindre ratebetaling er valgt, hvor muligt.

OPSIGELSE

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab via vores kontoindstillinger. Ved opsigelse af et sådanne abonnement fortsætter adgangen indtil den forudbetalte periode ophører.

Ved gratis- og/eller prøveperiode af medlemskab vil en opsigelse resultere i øjeblikkelig annullering af adgang til klubben. Dette gælder uanset hvor længe adgangen måtte være sat op til at gælde.

BabyOasen ApS forebeholder sig retten til at opsige dit medlemskab til den næst kommende fornyelse af medlemskabet.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til materialer tilhører BabyOasen ApS. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Din licens er personlig for dig og din partner, og må ikke videregives til andre. Materialer der kan downloades er dit til evigt eje, men må ikke kopieres, udlånes, gives, sælges eller på anden måde videregives til andre uden forudgående skriftlig aftale med BabyOasen ApS.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Dit og din babys helbred er dit eget ansvar.

Formålet med vores produkter og ydelser er at give dig og eventuelle din partner inspiration og værktøjer, som kan hjælpe jer med at få en så god oplevelse som muligt. Alle forslag og værktøjer anvendes på eget ansvar. Hvis I oplever bivirkninger eller ubehag ved nogle af forslagene, skal I straks stoppe og konsultere en relevant fagperson fx læge, jordemoder eller sundhedsplejerske.

Vores produkter, kurser og ydelser må på ingen måde anses som erstatning for professionel rådgivning af uddannet jordemoder eller læge. Hvis du har spørgsmål af helbredsmæssig karakter eller er det mindste i tvivl om dit eller din babys helbred, skal du altid som det første kontakte jordemoder eller læge. 

Da den faglige viden konstant opdateres, og at der på mange områder mangler konsensus blandt faglige autoriteter, kan det ikke garanteres at al information er korrekt og fuldstændig i alle henseender.

Enhver graviditet og fødsel er en individuel oplevelse som afhænger af mange faktorer, og BabyOasen ApS kan derfor ikke holdes ansvarlig for, om I får en god oplevelse.

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

Se vores gældende privatlivspolitik her

Se vores gældende cookiepolitik her