fbpx

PAKKELISTE

Pakkeliste, pakkeliste til fødsel, hvad skal på din pakkeliste

Hvad skal på din pakkeliste?

Har du gjort dig klart, hvad du skal have med til fødslen? Måske finder du det lidt svært at overskue?

Det kan være svært helt at overskue om du har husket det hele til din fødsel. Derfor anbefales det ofte at lave en pakkeliste, ligesom hvis du skulle ud og rejse. Sæt dig tænk igennem, hvad du kunne forestille dig, der ville været rart at have med. Nogle ting er “nice” at have med og andre er “need”. Arbejd udfra “need” først, da du jo ikke kan tage hele dit hjem med.

Taske til fødslen

Det anbefales at pakke tasken til fødslen allerede omkring 36.uge, så den er klar til, når I skal afsted. Men det kan også sagtens gøres, når du går rundt derhjemme i opstarts fasen. så har du noget der kan distrahere dig fra veerne. Hvis du har lavet en pakkeliste på forhånd er det ikke noget problem at pakke, mens du er i opstartsfasen. Flergangsfødende anbefales at have tasken klar, da det godt kan gå lidt hurtigere til fødslen.

Hvad skal du huske?

Tænk i hvad du har brug for under fødslen – både af mad og drikkevare, tøj, musik eller andet. Derudover hvad du har brug for efter fødslen både til dig selv og til babyen. Endvidere skal du også overveje hvordan du får babyen med hjem.

En færdiglavet pakkeliste

Hvis det er svært for dig at overskue, hvad der er godt at tage med, kan du bruge den fra vores fødselsforberedelses kursus Magiske Fødekræfter. Kurset indeholder også viden om fødslen, forskellige strategier og mentaltræning, så du også kan træne dig til at føle lidt eller måske slet ingen smerte til din fødsel.

Læs mere om kurset: Magiske Fødekræfter

Vil du også følge din og babyens udvikling uge for uge?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og du vil hver uge modtage en mail ud fra din terminsdato, som fortæller dig, hvad du kan forvente på lige dette stadie af din graviditet og hvor langt din baby nu er i sin udvikling.

Du vil hele tiden kunne følge med i hvad der sker der inde i maven med babyen og hvilke forandringer du kommer igennem. Du vil også modtage gode råd og vejledning til at få en omsorgsfuld graviditet for dig og din baby. Desuden vil du modtage information og tilbud, som er relevante i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke i bunden af en af vores mails. Læs mere om vores privatlivspolitik her.
.

Din terminsdato:


Kender du ikke din termin? Beregn den her...

Kom med i fælleskabet med andre gravide og mødre…

Mere end 1,7 tusinde fantastiske og hjertevarme medlemmer

Velkommen i det hyggelige fællesskab, hvor du kan fordybe dig i din graviditet og barsel.

Ofte kan graviditeten og moderskabet føles overvældende og ensomt, og bliver ikke værdsat nok af vores moderne samfund som det burde.

Det vil vi gerne lave om på, derfor har vi lavet denne gruppe og er glade for at kunne byde dig indenfor i vores hjertevarme fællesskab. Her fejrer vi graviditeten, fødekræfterne og moderskabet.

Gruppen er propfyldt med skønne kvinder, som gerne vil dele af deres erfaring, fejre dine glæder sammen med dig, og trøste dig i de svære tider.

Udover at vi ind i mellem deler viden og holder foredrag, så er det også et rart fællesskab, hvor du kan få sparring fra os og de andre (kommende) forældre i gruppen.

Så har du et spørgsmål eller bare noget, du gerne vil fortælle os andre, så er du altid hjertens velkommen til at lave et opslag i gruppen.

Vi glæder os til at lære dig at kende.

Gør noget godt for dig selv og din baby – kom med i gruppen…