fbpx

Magiske fødekræfter

Din ultimative fødelsesforberedelse

Vil du også have en fødsel, hvor du er både fysisk og psykisk klar til fødslen?

Alt hvad du skal vide og har brug for til at sætte dine indre fødekræfter fri og få den blide, behagelige og nydelsesfulde fødsel, som du drømmer om, så du kan undgå en unødig lang og kompliceret fødsel for både dig og din baby.

Forbered dig sammen med os, nemt og bekvemt hjemme på din sofa med din partner. Start allerede i dag. Du bliver fødeklar! 

Magiske fødekræfter

Dine undervisere på kurset

Vi hedder Anne og Maja og er kvinderne bag BabyOasen. Anne er jordemoder og Maja fødselshjælper. Vi er begge mødre og har været igennem fødslerne af vores børn. Det har vi lært en masse af.

Vi har begge haft nogle fantastiske, enestående og vidunderlige fødsler, selvom de var meget forskellige – Annes to fødsler var nemme, korte og ubesværet, mens Majas ene var lang og hård – men god.

Efter vores opfattelse fortjener alle en enestående, smuk og vidunderlig fødsel. Derfor har vi skabt dette kursus, så du kan dyrke og styrke din egen indre personlig rejse mod moderskabet.

Anne & Maja

Rosa

Mor til en

Anne er super formidler

Anne er super god til at formidle sin viden, så det er let at forstå og bruger god tid på at forklare.

Mira

Mor til en

Maja er hjælpsom og varm

Maja har været meget hjælpsom og varm… Vi har følt os meget trygge.

Styrk dine magiske fødekræfter – skyd genvej og lær det der virker – så du kan få en power-fødsel med en mentalitet der siger “bring it on”…

Det var præcist hvad vores kursister Rosa og Camilla oplevede…

Rosa

Undervejs i graviditeten begyndte Rosa at tænke over fødslen, og hun ønskede at undgå komplikationer og indgreb. Hun ville gerne lære at fremme en naturlig fødsel.

“Jeg blev bevidst omkring jeg havde et stort ønske om at føde vaginalt og undgå kejsersnit, for det skræmte mig”

På kurset lærte Rosa og Camilla konkrete teknikker, som de efterfølgende kunne bruge under fødslen til at få en rolig og afslappet fødsel. Efter de havde gennemgået mentaltræningen på kurset, følte de sig klar til at føde. Rosa endte med en fantastisk fødsel, som hun selv beskriver som en power-fødsel.

Rosa fortæller:

“Fødslen af vores datter gik som jeg havde drømt om, jeg følte mig så klar og sej og jeg kunne bruge de meditationer/øvelser vi havde øvet”

“Mit selvværd er vokset 500 gange siden jeg blev mor, bla. fordi jeg havde en power-fødsel.”

Camilla

Camilla siger:

“Jeg havde en mentalitet der sagde ‘bring it on’.”

“Jeg drømte om en rolig, afslappet og enestående fødsel, hvor jeg kunne være med hele vejen og føle mig i kontrol.”

Og det var lige præcis, hvad hun fik.

“Jeg følte, jeg havde kontrol over MIN egen fødsel.”

Og til Camillas store overraskelse – så oplevede hun også en fødsel stort set uden smerter!

Du er her fordi

 • Du ønsker kun det allerbedste for din baby, din partner og dig selv, og vil ikke nøjes
 • Du har indset, at en fantastik og enestående fødsel kræver en god fødselsforberedelse
 • Du ønsker at styrke dine indre magiske fødekræfter
 • Du ønsker en forberedelse som er nem at gå til
 • Du ønsker at forberede dig hjemme i ro og mag, men den sparring og støtte du har brug for

Hvad får du ud af kurset?

Sig goddag til…

 

 • En enestående og magisk fødsel, hvor du er i fuld kontakt med dine indre fødekræfter
 • En fødsel hvor du har forskellige strategier, der kan hjælpe dig gennem ve-arbejdet
 • Følelsen af at være i kontrol og i stand til at bevare roen hele vejen igennem
 • En blid og behagelig fødselsoplevelse for dig og din baby
 • En partner, som er klædt ordentlig på til at være din omsorgsfulde og nærværende fødemakker

Sig farvel til…

 

 • En fødsel som er unødig lang og kompliceret
 • En fødsel som er unødvendig hård for din baby
 • En baby som er mere urolig, grædende eller har kolik efter en hård fødsel
 • At få en fødsel i uudholdelig smerte
 • At du mister kontrollen og bliver overmandet af veerne
 • En følelse af at skulle klare det hele selv

Det får du i vores online fødselsforberedelses kursus

Små videoer fordelt over 4 uger med hver sit emne

Fødselshypnose – Den magiske ingrediens, som kan gøre hele forskellen

Mulighed for at stille spørgsmål om kurset på chat* og på mail

Fokus på at styrke makkerskabet med din fødepartner, så du får den støtte, du har brug for under fødslen

Medlemmer får deres eget fællesskab i en lukket gruppe, hvor I kan sparre med hinanden og os*

Flere forskellige øvelser og værktøjer, så du kan vælge det, der passer til dig

Månedelig videomøder søndage kl.19.30 – hvor vi mødes i et varmt fælleskab, hvor vi støtter og sparrer med hinanden*

Føde- /arbejdsbog og skabeloner til fx pakkeliste og ønskeliste lige til at udfylde og printe

*Hvis du tilmelder dig vores medlemskab

Hør hvad vores kursister siger…

Lotus

Mor til en

Det var en rigtig god livline… jeg blev rigtig godt forberedt

Jeg tog kurset Magiske fødekræfter hos Babyoasen fordi jeg gerne ville føle mig mere forberedt på hele fødselsforløbet. Og det må man sige at jeg blev…altså forberedt.

Læs hele Lotus oplevelse her

Der er utrolig mange gode fifs og viden om de forskellige faser og ting man kan blive afklaret omkring. Derfor var jeg også afslappet da jeg nåede til fødslen og det ikke helt gik som jeg ønskede. Men jeg fulgte med det der var og stolede meget mere på sygehusvæsnet fordi jeg indtog rummet og gjorde det til mit eget og havde meget mere baggrundsviden om hvad jeg blev tilbudt og skulle igennem. Så det gjorde mig meget mere tryg at gennemgå forløbet med Anne og Maja, også fordi jeg kunne stille spørgsmål i vores videokald og dele lidt om min egen udvikling under graviditeten. Det var en rigtig god livline at have som jeg kan anbefale meget. Så tak for et godt kursus.

Cecilie

Mor til en

Jeg var 100% i kontrol

Først var jeg lidt skeptisk ved at købe kurset, er det nu virkelig nødvendigt? Er det ikke nok med de tre gange jeg får gratis på sygehuset? Får jeg det overhovedet gennemført? Selv efter jeg havde besluttet mig for at købe kurset, var jeg i tvivl…

Men da jeg var førstegangs gravid, og de tilbød mere end bare et online kursus, var jeg helt på! De tilbyder et fællesskab man kan være en del af, lige så længe man har behov for. Og man kan stille alle de spørgsmål, man har behov for. Det har givet mig utrolig meget i forhold til ikke at føle sig alene.

Læs hele Cecilies oplevelse af kurset her

Jeg vidste absolut intet om at skulle føde, ikke andet end det jeg havde set på tv. Hvilket var hovedsaligt derfor jeg valgte kurset, fordi de forsikrede mig om, at jeg ville lære, hvordan en rigtig fødsel foregår, og hvad der skal til for at få en fantastisk fødsel, hvor jeg var i kontrol…

Det var nok det allermest fantastiske ved kurset. Det gav mig en stor ro. Jeg havde et rigtig langt fødselsforløb, jeg havde kraftige veer og vestorm i 3 dage.

Alligevel allerede nu glæder jeg mig til at føde igen. Det var hårdt ja, men det var overskueligt.

Jeg skulle ikke tage stilling til, hvilket smertelindring jeg skulle have, for det var allerede besluttet. Jeg skulle ikke bekymre mig om noget, for jeg vidste, hvad der skulle ske. Jeg vidste, hvad jordemor snakkede om, når hun nævnte de forskellige faser jeg var i, det samme gjorde min mand. Jeg følte 100% i kontrol på trods af store smerter.

Kurset har helt præcist givet mig ro, på grund af den givende viden om hvordan en fødsel foregår helt præcist, og kontrol, ved at give mig redskaber og viden der hjalp mig til at kunne træffe nogle valg inden fødslen samt viden til at kunne tage kontrol over sig selv og tryghed, ved at tilbyde online møder med andre der tager det samme kursus og mulighed for at få vendt det man har oppe i hovedet omkring fødslen.

Jeg kan og har helt bestemt anbefalet kurset til andre førstegangsfødende, samt til gravide, der er bekymrede og usikre for fødslen.

Sofia

Mor til to

Game-changer!

På trods af et godt kursus første gang, følte jeg mig langt fra klædt på, da jeg blev gravid for anden gang. Jeg valgte derfor at prøve BabyOasens kursus, da jeg ventede mit andet barn. Det var en game-changer!

Jeg fik konkrete teknikker og øvelser, der hjalp mig. Det er nogle øvelser, jeg har taget med mig, og som jeg også kan bruge i andre sammenhænge efterfølgende.

Læs hele Sofias oplevelse af kurset her

Jeg kunne rigtig godt lide friheden i at kurset var online – det kan jo være svært at komme ud af døren en fast aften om ugen, når man har små børn. Det var dejligt at kunne sætte sig, og gøre det, når jeg havde tid og overskud. Det kræver selvfølgelig lidt selvdisciplin, men på intet tidspunkt følte jeg mig “overladt til mig selv”, da vi blev fulgt tæt, og vi fik snakket om, hvad jeg fandt let, hvad der var svært, og hvad jeg kunne gøre anderledes.

Så alt i alt – et rigtig godt online kursus, som giver frihed til at gøre det i eget tempo, men med nærhed og støtte hele vejen.

Camilla

Mor til en

Jeg havde en mentalitet, som sagde “bring it on”

Alt ved kurset var fantastisk, da jeg var mentalt forberedt på ALT! Fødsler går ik altid som man planlægger i hovedet men at vide alt bagom pga kurset gjorde at jeg havde en mentalitet der sagde “bring it on”

Læs hele Camillas oplevelse af kurset her

Jeg havde det super fedt ved, at det var online, så jeg kunne gøre det, når jeg havde energi til det. Hvis man har en graviditet som jeg havde, kunne jeg ikke vide mig sikker på om kurser hvor man fysisk skulle møde op var det rette for mig. 

Jeg er meget kontrol freak (som mange kvinder nu er) og havde det virkelig stramt over, at jeg ikke vidste hvad som ventede mig. Alt var jo nyt og ville være det når fødslen meldte sig så hvordan jeg skulle tackle det hele var udfordrende… Jeg drømte om en rolig, afslappet og enestående fødsel, hvor jeg kunne være med hele vejen og føle mig i kontrol.

Den ene ting som jeg gik meget op i var varme fødder, som jeg havde lært var vigtigt på kurset, så jeg havde sutsko på under HELE fødslen (ja det lyder tosset men er genialt) 

Kurset har klædt mig på til en fødsel i ALLE afskygninger, hvilket gjorde at jeg følte, jeg havde kontrol over MIN egen fødsel. 

Kurset har givet ro i mit sind. Jeg har hørt på så mange sige “av det gør SÅ ONDT at føde”, og det skaber lidt en frygt i en men piger det gør ikke ondt at føde. Overhovedet!!!

Jeg vil anbefale kurset til ALLE, da Maja og Anne gennemgår alle aspekter i en fødsel.

Rosa

Mor til en

Jeg havde en power-fødsel

Den ene ting i kurset, som var allermest fantastisk, var fødselshypnosen, som jeg brugte under min fødsel. Den fik mig tilbage i kroppen, da jeg var på vej ned af panikkens vej og veerne var hårdere, et tidspunkt hvor det var rigtig fristende at “give op” og bande af det hele. Jeg mindes den søde studerende være forundret også og jeg følte bare en enorm selvtillid over at genvinde kontrollen. Det ramte bare plet!

Læs hele Rosas oplevelse af kurset her

Inden jeg valgte denne fødselsforberedelse, havde jeg ikke de store tanker ang. fødsel. At få en fantastisk og skånsom fødsel – det drømte jeg om!

 

Jeg blev efterhånden mere opmærksom, da jeg var halvvejs og en mave begyndte at kunne mærkes hver dag – Jeg blev bevidst omkring, at jeg havde et stort ønske om at føde vaginalt og undgå kejsersnit, for det skræmte mig.

 

Det kurset har givet mig helt generelt, som gjorde en forskel for mig, var at jeg fik god viden om fødselsforløbet, så jeg følte mig godt rustet. Jeg blev afklaret og i ugerne op til, var jeg på intet tidspunkt ‘bange’ for fødslen. Jeg følte mig i trygge hænder (hos dem) og glædede mig. Fødslen af vores datter gik som jeg havde drømt om, jeg følte mig så klar og sej og jeg kunne bruge de meditationer/øvelser vi havde øvet.

 

Mit selvværd er vokset 500 gange siden jeg blev mor, bl.a. fordi jeg havde en power-fødsel. ❤️

Jeg ville anbefale kurset til alle, ud fra min egen fødsels-oplevelse.

Mira

Mor til en

Drømmefødsel

Jeg endte med en drømmefødsel, hvor vi op til flere gange benyttede os af flere ting vi havde lært gennem kurset, og min kæreste kunne hjælpe mig med at minde mig om det, da han havde været med til at gennemgå det hjemme på sofaen.

Læs hele Miras oplevelse af kurset her

Kurset var både med til at forberede os konkret til fødslen ved at svare på mange spørgsmål vi havde omkring den forestående fødsel samt træne teknikker, som vi havde stor glæde af til fødslen!

Jeg fik konkrete teknikker og øvelser, der hjalp mig. Det er nogle øvelser, jeg har taget med mig, og som jeg også kan bruge i andre sammenhænge efterfølgende.

Vi har følt os meget trygge.

Fødselshypnose – din genvej til en ekstraordinær blid og smuk fødsel

Med i kurset får du en fødselshypnose lydfil og fødselshypnose guide, som du kan bruge sammen med din fødemakker.

Fødselshypnosen styrker dit mindset, så du kan være rolig og afslappet under fødslen med en følelse af glæde og selvkontrol.

Fødselshypnose er lidt som en guidet meditation men dybere. Du vil opleve det næsten som at falde i staver. Mens du ligger og nyder en afslappet stund, bliver du trænet mentalt i at være rolig og afslappet, uanset hvad der sker under fødslen.

Dine tanker om smerte bliver omprogrammeret, så du kan opleve ve-arbejdet som en behagelig oplevelse.

Du får positive tanker om fødslen, selvtillid og en følelse af ”bring it on”.

Som bonus så øger din opnået selvkontrol og afslappethed dine chancer for en naturlig fødsel uden indgreb og komplikationer.

Sådan kan du også få en uforglemmelig og smertefri fødsel

”Den ene ting i kurset, som var allermest fantastisk, var fødselshypnosen, som jeg brugte under min fødsel. Fødslen af vores datter gik som jeg havde drømt om, jeg følte mig så klar og sej og jeg kunne bruge de meditationer/øvelser vi havde øvet.” – Rosa

Det lærer du på kurset Magiske Fødekræfter – de 4 moduler

Modul 1

Den Magiske Fødsel

Basisviden om hvordan en fødsel foregår

Viden om det vigtige fødehormon oxytocins rolle i fødslen

Viden om afspænding og vejrtrækningens rolle i fødslen

Træning af den vigtige dybe vejtrækning 

 

Hvis du have en uddybning, så læs mere her

Du lærer:

 • Hvordan en normal fødsel foregår
 • Hvad der sker i de forskellige faser af fødslen
 • Hvornår du skal ringe til jordemoderen
 • Hvad du skal gøre, hvis vandet går
 • Hvad veer er, hvordan man tager tid på dem, og hvordan du ved at du har veer
 • Hvad fødehormoner er, deres betydning for en magisk fødsel, hvad der hæmmer dem og fremmer dem
 • Viden om hvordan afspænding og vejrtrækning påvirker både fødslens fremdrift og smerteniveau

Derudover har du tilgang til ekstra materiale om:

 • Afspændingsøvelser
 • Information om komplikationer
 • Viden om fødselsmodning

Modul 2

De mentale fødekræfter

Om smerte og hvad der skal til for at undgå smerte

Om din hjernes rolle i forhold til hvordan du oplever fødslen

Du starter din mentaltræning

Du får værktøjer du kan bruge til at gøre ve-arbejdet en behagelig oplevelse

Hvis du have en uddybning, så læs mere her

Du lærer:

 • Om mental træning og den betydning for fødselsoplevelsen
 • Hvorfor nogle kvinder oplever fødselssmerte, og andre ikke gør
 • Hvordan du kan forebygge og undgå fødselssmerte og få en smertefri fødsel
 • Forskellige mentale strategier som fremmer en magisk fødsel
 • Du lærer at modtage fødselshypnose
 • Du får en fødselshypnose lydfil, som du kan træne med

Derudover har du tilgang til ekstra materiale om:

 • Viden om naturlig og medicinsk smertelindring
 • Ekstra mentale strategier som du kan bruge
 • Ve-vejrtræknings teknikker

Modul 3

Det Magiske makkerpar

Din fødemakker bliver klædt godt på til at kunne give dig det du har brug for under fødslen

Din fødemakker lærer at give dig fødemassage og fødselshypnose, så du bliver rolig og afslappet

Du lærer, hvordan du træffer de rigtige valg

Hvis du have en uddybning, så læs mere her

I lærer:

 • At beslutter hvem der skal med til fødslen
 • Hvordan makkeren støtter den fødende med mentalt opbakning
 • Hvordan makkeren får den fødende til at føle sig elsket og godt tilpas
 • Hvordan makkeren bedst muligt hjælper med at fremme fødslen
 • Hvordan makkeren hjælper med at håndtere veerne og fødslen med fx massageteknikker, inkl. instruktion i massageteknikker
 • Hvordan makkeren tager hånd om sig selv under fødslen
 • Teknikker til at håndtere uforudsete situationer
 • Spørgeteknik til at beslutte om I vil takke ja til et indgreb
 • At lave en ønskeliste

Derudover har I tilgang til ekstra materiale om:

 • Sådan laver du en hvad-nu-hvis-plan
 • Hvordan I skaber en god og tryg stemning til fødslen
 • Skabelon til Pakkeliste
 • Flere mentale strategier

Modul 4

De fysiske fødekræfter

Du får en forståelse for bevægelses betydning for din fødsel

Du lærer hvordan du undgå komplikationer og indgreb

Du introduceres til forskellige føde- og pressestilling 

Hvis du have en uddybning, så læs mere her

Du lærer:

 • Hvordan du øger dine chancer for en hurtig og let fødsel
 • Bevægelser og stillinger der hjælper baby nedad
 • Hvad du kan gøre i graviditeten for at forebygge en lang og besværlig fødsel
 • Hvad du kan gøre under fødslen, hvis det trækker ud
 • Hvad du kan gøre i graviditeten for at forebygge, at baby har svært ved at komme ud
 • Hvad du kan gøre under fødslen, så din baby har let ved at komme ud
 • Hvad du kan gøre hvis baby står skævt under fødslen

Derudover har du tilgang til ekstra materiale om:

 • Rebozo kursus til at hjælpe din baby ud
 • Effektiv presseteknik

Hvorfor skal du vælge dette fødselsforberedelses kursus frem for andre?

 

 • Du får mulighed for at tage kurset hvor og når det passer dig – men uden at gå på kompromis med muligheden for sparring på dine spørgsmål og udfordringer
 • Hvis du vælger et meldskab, får du også et stærkt fællesskab med andre gravide via Facebook gruppen, og de månedelige videomøder
 • Din partner bliver klædt på til at blive den ultimative fødselshjælper. Der er endda en hel uge dedikeret til dig og din fødemakkers samarbejde – vi ved nemlig at partneren har en stor indflydelse på fødselsoplevelsen
 • Du får viden og teknikker til at fremme en naturlig fødsel og undgå komplikationer og indgreb
 • Du får mentaltræning og fødselshypnose som del af kurset, der styrker dine indre fødekræfter og følelsen af ”power” og ”bring it on”
 • Du har mulighed for at gense de videoer, du ønsker

Magiske Fødekræfter indeholder blandt andet

Magiske fødekræfter – fødselsforberedelseskursus

Fire moduler online fødselsforberedelse

 Modul 1 – Den magiske fødsel
✓ Modul 2 – De mentale fødekræfter
 Modul 3 – Det magiske makkerpar
 Modul 4 – De fysiske fødekræfter

Andre redskaber til en magisk fødsel som indgår

✓ Forebyg bristninger video
Fødselshypnose lydfil
Fødselshypnose guide til dig og din partner
Vejrtrækningsøvelser
 Føde- /arbejdsbog og skabeloner
 Sparring og svar på spørgsmål via chat & mail
 Månedlige videomøder i gruppen
 Lukket Facebook gruppe for medlemmer

Gratis

Del af BabyOasens medlemskab – læs mere her

Vil du også med i vores hjertevarme fælleskab?

Fødselsforberedelse til smertefri og uforglemmelig fødsel

Bliv medlem i BabyOasen, hvor vi mødes på månedlige videomøder i et hjertevarmt fællesskab. Her har du mulighed for at dele dine tanker og sparre med de andre kursister på holdet, samt få råd fra Anne & Maja. Som medlem har du også mulighed for at stille spørgsmål i vores ugentlige chattid eller på mail.

Efter fødselsforberedelses kurset vil du…

 • Føle dig fødeklar med en følelse af glæde og ”bring it on”
 • Have fundet ud af, hvad der er vigtige for dig til din fødsel
 • Være i stand til at forblive rolig og afslappet i krop og sind under fødslen
 • Have en fødemakker, som kan støtter dig på den måde, du har brug for
 • Have værktøjer til at håndtere ve-arbejdet og det uforudsete
 • Have øget dine chancer for en blid og behagelig fødsel uden indgreb og komplikationer
Glad mor og baby

Prøveperiode

Vi ved, at vores fødselsforberedelse virker – derfor giver vi også gerne 5 dages prøveperiode på vores medlemskab!

Prøv kurset af – hvis du ikke kan lide det, har det været gratis!

Krans for tilfredshedsgaranti - fordi fødselsforberedelsen Uforglemmelig Fødsel virker og hjælper til at opnå en smertefri fødsel

 Du vælger selv ved køb, om du ønsker medlemskab med prøveperiode eller ej.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan min partner også få adgang til fødselsforberedelse?

Din partner får ikke sit eget login, men må gerne bruge dit login. Vi anbefaler, at I gennemfører kurset sammen, da det er vores erfaring at det giver bedst dialog at tale om emnerne løbende mens I ser dem.

Er der returret, hvis kurset alligevel ikke er noget for mig?

Der er som udgangspunkt ikke returret, når man køber onlinekurser. Vi tilbyder dog en tilfredshedsgarant på selvstudiet, hvor du kan få pengene retur i løbet af de første 5 dag efter købet. Garantien bortfalder hvis du har gennemført mere af kurset, end første uges materiale.

Kan man stille spørgsmål undervejs?

JA! De fleste har spørgsmål, som de gerne vil have besvaret undervejs. Derfor svarer jordemoder Anne, på de spørgsmål du måtte have til kurset. Det foregår via mail. Hvis du har købt vores medlemskab er der chatmøder og live video møder, hvor du an stille dine spørgsmål. Der er også mulighed for at tilkøbe 1:1 videorådgivning.

Skal jeg installere noget på min computer?

Nej, du får tilsendt en mail med et link og login oplysninger. Så kan du tilgå kurset over alt på mobil, tablet eller via din computer. Du skal bare have adgang til internettet.

Lærer jeg det samme som på hospitalet?

Da tilbuddet varierer fra hospital til hospital, kan vi ikke garantere, at vi dækker præcis det samme som dit hospital. Vores jordemoder Anne har dog undervist i fødselsforberedelse på Rigshospitalet, og har stor erfaring i fødselsforberedelse. Vi underviser helhedsorienteret både i viden om fødslen, forståelse for smerte, mentaltræning samt teknikker til at fremme en let fødsel. Vi har samlet alt, du behøver at vide for at få en magisk og blid fødsel.

Kan man virkelige lærer hele fødselsforberedelsen online?

Ja, det mener vi godt, du kan. Men hvis du ønsker at mødes fysisk med en underviser for fx at lære massage eller vejrtræknings teknikkerne helt i dybden, så kontakt os, så kan vi henvise til en underviser i dit område.

Hvornår starter kurset?

Kurset foregår online, og du kan starte, når du er klar!