fbpx

GRAVIDITETEN UGE FOR UGE

Vil du også følge din og babyens udvikling uge for uge?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og du vil hver uge modtage en mail ud fra din terminsdato, som fortæller dig, hvad du kan forvente på lige dette stadie af din graviditet og hvor langt din baby nu er i sin udvikling.

Du vil hele tiden kunne følge med i hvad der sker der inde i maven med babyen og hvilke forandringer du kommer igennem. Du vil også modtage gode råd og vejledning til at få en omsorgsfuld graviditet for dig og din baby. Desuden vil du modtage information og tilbud, som er relevante i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke i bunden af en af vores mails. Læs mere om vores privatlivspolitik her.
.

Din terminsdato:


Kender du ikke din termin? Beregn den her...

Kvinderne bag om BabyOasen 

Vi hedder Anne og Maja og er kvinderne bag BabyOasen. Anne er jordemoder og Maja fødselshjælper.

Vi er begge mødre og er kommet godt  igennem vores graviditer og fødslerne af vores børn. Det har vi lært en masse af.

Efter vores opfattelse fortjener alle en enestående, smuk og vidunderlig graviditet og fødsel. Vi brænder for, at din graviditet også skal være sådan. Og for at du og din baby skal have den bedste og mest skånsomme fødselsoplevelse.

Derfor har vi skabt BabyOasen, hvor vi udbyder en graviditetspakke til lindring af graviditetsgener, så du kan få den mest ubesværet og nemme graviditet, fyldt med velvære for din baby og dig selv. Endvidere udbyder vi det bedste fødselsforberedelseskursus, så du kan dyrke din egen indre personlig rejse mod moderskabet og styrke dine fantastiske fødekræfter.

Vil du gerne vide mere om vores baggrunde så læs mere her..