fbpx

GRATIS FÆLLESSKAB

Kom med i fællesskabet med andre gravide og mødre…

Mere end 1,5 tusind fantastiske og hjertevarme medlemmer

Velkommen i det hyggelige fællesskab, hvor du kan fordybe dig i din graviditet og barsel.

Ofte kan graviditeten og moderskabet føles overvældende og ensomt, og bliver ikke værdsat nok af vores moderne samfund som det burde.

Det vil vi gerne lave om på, derfor har vi lavet denne gruppe og er glade for at kunne byde dig indenfor i vores hjertevarme fællesskab. Her fejrer vi graviditeten, fødekræfterne og moderskabet.

Gruppen er propfyldt med skønne kvinder, som gerne vil dele af deres erfaring, fejre dine glæder sammen med dig, og trøste dig i de svære tider.

Udover at vi ind i mellem deler viden og holder foredrag, så er det også et rart fællesskab, hvor du kan få sparring fra os og de andre (kommende) forældre i gruppen.

Så har du et spørgsmål eller bare noget, du gerne vil fortælle os andre, så er du altid hjertens velkommen til at lave et opslag i gruppen.

Vi glæder os til at lære dig at kende.

Gør noget godt for dig selv og din baby – kom med i gruppen…

Nogle af alle de babyer, som har været med på rejsen – skal din baby også være med her?

Kvinderne bag om fællesskabet

Anne Juul Wallin

Mor, jordemoder, akupunktør, psykoterapeut og master i hypnose

Anne bor i et 60’er rækkehus med sin mand. Hun har 2 voksne børn, en datter og en søn, som begge er flyttet hjemmefra. Hun har taget flere uddannelser for til fulde at kunne forstå, hvad der skal til for at skabe den ultimative fødselsforberedelse, som kan hjælpe dig. Anne er helt klart mor med stor M og har således ofte sluppet alt, hvad hun har i hænderne for at hjælpe sine børn eller andre, der har brug for hjælp. Det er også hendes moderhjerte, der har drevet hende til at blive jordemoder og en del af BabyOasen. Annes drøm er, at alle får en ubesværet og nem graviditet, er fødeklar og formår at bruge deres magiske fødekræfter, når de skal føde og være forældre og dermed får en fantastisk og enestående fødsel og start på forældreskabet.

Ann Maja Mahoney

Mor, iværksætter, underviser og fødselshjælper

Maja bor i et lille rækkehus med sin mand og deres lille datter. Hun har en passion for at effektivisere og gøre ting bedre. Derfor tog hun initiativ til at starte BabyOasen, da hun oplevede, at de fleste gravide manglede viden og konkrete værktøjer til at få en vidunderlig og enestående fødsel. Hun har selv testet de metoder, som BabyOasen underviser i. Maja er desuden også mor med stort M, der går op i, at det at få en baby er en exceptionel livsbegivenhed. Hun brænder for, at alle får en uforglemmelig graviditet, en blid og magisk fødsel, samt en nem start på forældreskabet. Hun har desuden et meget stort hjerte for fødselsforberedelse (som du måske har gættet) og går op i at levere det bedste.

Vil du også følge din og babyens udvikling uge for uge?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og du vil hver uge modtage en mail ud fra din terminsdato, som fortæller dig, hvad du kan forvente på lige dette stadie af din graviditet og hvor langt din baby nu er i sin udvikling.

Du vil hele tiden kunne følge med i hvad der sker der inde i maven med babyen og hvilke forandringer du kommer igennem. Du vil også modtage gode råd og vejledning til at få en omsorgsfuld graviditet for dig og din baby. Desuden vil du modtage information og tilbud, som er relevante i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke i bunden af en af vores mails. Læs mere om vores privatlivspolitik her.
.

Din terminsdato:


Kender du ikke din termin? Beregn den her...