fbpx

DIN GRAVIDITET

Bliv klogere på din graviditet…

Terminsberegner

De fleste vil gerne, når de finder ud af, at de er gravide, vide hvornår deres termin er…. Læs mere her.

Graviditeten uge for uge

I de første uger mærker du sandsynligvis ingen forskel fra før. Men du kan følge med i, hvad der sker uge for uge… Læs mere her.

Graviditetskvalme

Lindre graviditetsgener

Det er faktisk muligt at slippe af med – eller i hvert fald lindre – de fleste graviditetsgener…. Læs mere her.

Gratis viden om graviditeten

Måske har du lige opdaget, at du er gravid? Eller vidst det et stykke tid? Og nu har du brug for at vide mere… Læs mere her.

Gratis fællesskab

Kom indenfor i vores gratis hjertevarme fællesskab. Her fejrer vi graviditeten, fødekræfterne og moderskabet… Læs mere her.

Vi brænder for at alle gravide får en nem, ubesværet og smuk graviditet.

Anne & Maja

Vi hedder Anne og Maja og er kvinderne bag BabyOasen. Anne er jordemoder og Maja fødselshjælper. Vores mange års erfaring med graviditet, fødsel og barsel danner baggrund for alt den viden vi stiller til rådighed.

Vi er begge mødre og er kommet godt igennem vores graviditer og fødslerne af vores børn. Det har vi lært en masse af. 

Vi brænder for at alle skal have en enestående, smuk og vidunderlig graviditet, fødsel og barsel. 

Derfor har vi skabt BabyOasen fyldt med velvære for din baby og dig selv, hvor du kan dyrke din egen indre personlig rejse mod moderskabet og styrke dine fantastiske fødekræfter. Vi er med dig hele vejen.

Vil du gerne vide mere om vores baggrunde så læs mere her..

Vil du også følge din og babyens udvikling uge for uge?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og du vil hver uge modtage en mail ud fra din terminsdato, som fortæller dig, hvad du kan forvente på lige dette stadie af din graviditet og hvor langt din baby nu er i sin udvikling.

Du vil hele tiden kunne følge med i hvad der sker der inde i maven med babyen og hvilke forandringer du kommer igennem. Du vil også modtage gode råd og vejledning til at få en omsorgsfuld graviditet for dig og din baby. Desuden vil du modtage information og tilbud, som er relevante i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke i bunden af en af vores mails. Læs mere om vores privatlivspolitik her.
.

Din terminsdato:


Kender du ikke din termin? Beregn den her...